Passion för glass ger smak av livet

Ett hantverk med lång tradition

För oss är glasstillverkningen ett hantverk som skapas med kärlek och omtanke. Med kärlek kommer inspiration om lite annorlunda och
spännande smaker än vad man kanske är van vid. Vi tillverkar vår glass för hand, från början till slut, med endast naturliga och noga utvalda råvaror. 

Närodlade smaker

 Vi vill ta vara på säsongerna och det tar sig uttryck i vilka smaker som används i glassen. Frukter och bär plockar vi från vår egen trädgård. När vi inte har tillgång till råvarorna själva använder vi oss av grannens eller våra lokala odlares råvaror, som exempelvis Hydéns i Skeda där vi hämtar fantastiska jordgubbar och hallon. 

Äpplena kommer från vår lummiga trädgård. De svarta vinbären, rabarbern och persikorna från svärmors välskötta köksträdgård och flädern som används i vår goda sorbet växer utanför köksfönstret. 

Smakupplevelse

Under maj-augusti serverar vi kulglass under våra ordinarie öppettider. 

Under september- mars  serverar vi kulglass under helger.

Det finns alltid portionsbägare (ej kulglass) och kaffe att köpa under våra ordinarie öppettider.

I vår skopdisk byter vi smaker när en glass tar slut. Vår ambition är att du som kund ska få möjlighet att få testa något nytt och få en ny smakupplevelse varje gång du kommer till oss. 

 Vi har idag femtio smaker i vårt standardsortiment och flera hundra recept som väntar på att få tillverkas. Vi älskar att experimentera och överaska våra besökare!

Återförsäljare

I vår gårdsbutik säljer vi även vår glass  i halvliter som man kan köpa med hem i över 50 olika smaker.

 Ni hittar även vår glass i halvliter hos våra vänner på: Bondens skafferi Linköping, City gross Djurgården, Hemköp Priso, Hemköp Ryd, Ica nära Bestorp, Ica nära Sturefors, Ica Maxi Linköping, Nära dej Brokind.


Är ni intresserade att sälja vår glass i er butik eller kafé?

Kontakta oss på gardsglass@stafsater.se

Boka privat glasstillverkning

Är ni ett företag eller ett större sällskap som vill tillverka er egna glass?

Ni är välkomna att skicka en förfrågan till gardsglass@stafsater.se