Boende

“Glamping” när den är som bäst!

Letar ni efter en exklusiv men ändå unik boendeupplevelse? Då är kanske vårt boende Sjömagasinet något för er. Att berätta om en så pass unik miljö är dock lättare sagt än gjort, men man kan enklast förklara det som en superfin hytte som någon annan tar hand om, eller som ”glamping” vilket betyder glamour camping. Oavsett vilken förklaring som stämmer bäst för er, så är det en upplevelse olik vardagen att bo här. Tänk att bara kunna ta med sig kaffekoppen ut på bryggan och se dovhjortarna komma ner och dricka i sjön samtidigt som svalor slår över ytan en sommarmorgon. Vilken lyx!

I Sjömagasinet kan du och ditt sällskap få uppleva vackra omgivningar och ett omsorgsfullt renoverat och möblerat boende, där mörker om hösten eller morgonljuset om våren blir en del av inredningen. Och även om huset är minutiöst inrett, så får man även möjlighet att uppleva charmen med frystoaletter i badrummet eller ett torrdass på höjden med utsikt över sjön för den som föredrar att leva riktigt lantligt. På så sätt blir enkelhet och avskildhet en del av upplevelsen. Ni kan laga mat själva eller så får ni måltider levererade från lokala mathantverkare, helt utifrån era egna önskemål. Och för lite mer mys så finns det naturligtvis en badtunna med utsikt över sjön. För den som vill ha en mer maritim upplevelse, så kan man låna såväl kajak som roddbåt. Vi delar gärna med oss av våra hemliga smultronställen och våra bästa fisketips!

Så om ni letar efter att få ta del av något unikt och enskilt samt värderar friheten i att kunna vara själva och bara få vara för en stund, tror vi att ni kommer att trivas hos oss. Man kan hyra hela huset för upp till 10-12 personer eller bara nedervåningen för mindre sällskap upp till 4 personer. Oavsett hur många ni blir, och vad ni väljer att göra under er tid i Sjömagasinet, så lovar vi er en härlig boendeupplevelse som inte liknar något annat.

Bokar gör ni hos oss i receptionen som ligger i gårdsbutiken. Varmt välkomna till oss!

Boenden

  • jun192019

    Boende #1

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi…

    Läs mer
    Stafsäter Gård